Ett år äldre…

Jaha, så har man fyllt 42 år då. Det blir till att uppdatera sin information på en del ställen. Det är väl det som är det stora problemet med att fylla år om man har en massa presentationer på nätet som måste uppdateras. Annars tycker jag bara att det är positivt att fylla år. Så länge man inte känner sig som sin verkliga ålder så är det väl inga problem.

Väcktes av sambo och yngste son som kom in i sovrummet med kaffe, macka och presenter sjungandes ”Jag må haleva”. Sämre sätt att väckas på finns det ju. Det kan Sofia skriva under på. Sambon vågade inte väcka henne när de skulle in och sjunga så hon fick sova vidare. Dock blev hon väckt på ett ganska jobbigt sätt några timmar senare. Brandvarnarna drog nämligen igång när jag bakade. Det hade läckt fett ner på botten i ugnen och när jag höjde värmen utvecklades det ganska mycket rök. Jag skyndade mig att öppna fönstret men det hjälpte inte. Första brandvarnaren drog igång och sedan hängde resten på. Precis som det ska vara! Så det var ju bra att få en test av våra seriekopplade varnare. Sofia hade nog klarat sig utan testen.

Vid elva var det tänkt att mor, bror och svärföräldrarna skulle komma men sambon hade glömt att meddela sina päron vilken tid det var som gällde så de kom strax innan tolv. Nu gjorde ju det absolut ingenting, jag var ju inte klar med bakande av kladdkaka och scones till elva iaf.

Fick fina presenter; pengar, blommor, en flaska Baileys, trisslotter, glasskål, ögonskugga och tärningar att hänga i bilen. Tärningarna var från Jonathan, han tycker att såna är coola. Jag är glad att jag fick den mindre modellen.. =)

Bjöd på scones med gott pålägg och te och därefter blev det Vit kladdchokladtårta, jättemumsigt. Lite senare bakade jag och Sofia en Apelsin- och Pepparkakscheesecake som hon ska ha med sig till sin praktikplats i morgon. Hon var sjuk fem dagar under sin praktik och ska ta igen några dagar nu på jullovet. Det är inget tvång utan något hon gör helt frivilligt. Gillar verkligen hennes inställning till studierna.

Nu är det bara två dagar kvar att jobba sedan är jag ledig i nästan två veckor. Längtar!!

Önskar er en skön söndagskväll!
Kram Ann

2 Responses to Ett år äldre…

  1. Koola Viola skriver:

    Nämen grattis =D

  2. Göran skriver:

    Grattis i efterskott.
    Kul sätt att testa brandvarnare på. Jag brukar bara trycka på den lilla knappen…

%d bloggare gillar detta: