Seminariedags

I morgon är det dags för seminarie med mitt fackförbund Unionen igen. Denna gång är det en föreläsare som heter Susanne Pettersson som ska föreläsa under temat ”Ta fram kraften inom dig”. Vad är det som gör att vissa människor både mår och presterar bra? Vad är det som gör att de lyckas nå dit de vill och har det bra under tiden? De tre viktigaste faktorerna är helt enkelt att de har bestämt sig, att de kan försätta sig i bra tillstånd och att de har balans.

Det låter som om det kommer att bli en riktigt bra föreläsning. De två tidigare föreläsningarna jag har varit på med Anna Mannheimer och Ola Skinnarmo har varit väldigt bra. Sedan är det ju väldigt kul att komma ut på någonting och göra en kul grej tillsammans med trevliga arbetskamrater. Förra gången vi var i Borås på föreläsning gick vi och satte oss på ett café efteråt och fikade och pratade i en timma. Var hur trevligt som helst. Antar att vi kommer att göra det i morgon också.

Om två veckor är det dags för fackliga aktiviteter igen. Då ska jag på en tredagarskurs i praktisk förhandlingsteknik. Jag har suttit med i förhandlingsgruppen i snart ett år och varit med om både förhandling om varsel och lön men jag har inte gått någon kurs. Hoppas att man får något matnyttigt med sig till nästa förhandlingsomgång, förhoppningsvis blir det bara löneförhandlingar då, några fler varsel vill vi inte ha.

Kram Ann

2 Responses to Seminariedags

  1. gullan skriver:

    ullared=kärlek!!!!
    Hej då från Gullan!

  2. Oj så roligt att höra att du engagerar dig i dels våra seminarier och dels i ditt fackliga uppdrag! Det lät särskilt roligt med er en-timmes cafédiskussion efteråt. Nästan så att jag blir lite avundsjuk… Och samtidigt stolt som Unionenmedarbetare (jobbar som förbundsjurist på Unionen)! Om vi arrangerar seminarier som inspirerar våra medlemmar till en timmes spontana diskussioner har vi kommit en bit på vägen att bidra med något positivt i din vardag.

    Fortsätt kämpa på med ditt Unionen-engagemang – du behövs och är uppskattad!

%d bloggare gillar detta: