Vilket röj!!

Var ju ute med jobbet i torsdags. Min avdelning hade avdelningsaktivitet med bowling och besök på restaurang. På bowlingbanan blev det en hel del röj. Käglor flög åt höger och vänster. På restaurangen röjde vi inte så mycket fast någon hade nog röjt innan oss för benet på min stol satt löst. Otroligt god mat var det iaf. Kan verkligen rekommendera Brasseriet i Borås!

Efter god mat, gott vin, roliga historier och mycket skratt gick vi över gatan till Harrys för att få lite pubkänsla. De tog inte lång tid innan vi hamnade vid Black Jackbordet och där blev vi sittande i drygt en timma utan att förlora så väldans mycket pengar. Spelar inte för att vinna en massa utan för att bli underhållen. Tog bussen hem vid halv tolv och kom hem till en hostig liten kille med falsk krupp. Väsande luftrör är inte lätt att sova jämte så det blev en orolig natt. Var stentrött på fredagen och hankade mig fram på jobbet. Hämtade Oscar efter jobbet och körde honom till hans pappa. Därefter hämtade jag mamma på lasarettet och gjorde en massa ärenden på stan. Körde mamma till hennes lägenhet och åkte sedan hem där sambon och grannen var i full färd med att sätta upp taklister i köket. Fixade mat och kollade på Idol och somnade i soffan.  Inget röj på fredagen alltså.

Idag har det däremot blivit röj. Taklisterna i köket har kommit på plats, likaså har utrymmena ovanpå köksskåpen blivit täckta. Det blev kanonbra och tänk att det skulle ta 4 år innan det blev nästan klart. Det är några smågrejer kvar… Under tiden som killarna höll på i köket har jag röjt i garderoben med sängkläder och i Jonathans garderob. Har även eldat en massa skräp i eldningstunnan. Skönt att rensa lite i röran.

I morgon blir det röj i skogen, ska på valpkurs med Molle, sökning står på schemat. Ska bli kul!

Kram Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: