Premiär för nytt program!

Sedan i fredags kväll sänds här hemma den nya och spännande verklighetsserien:

ensam mamma

Här får vi träffa den för tillfället ensamma mamman Ann:

ann1

Ann bor med sin sambo i ett hus på landet med två barn, 6 och 13 år gamla. I familjen finns också en hundvalp, två katter, en kanin, en fågel och ett oräkneligt antal hönor och tuppar, sisådär ett 40-tal rör det sig nog om.

Anledningen till att Ann är med i denna programserie är att hon ska försöka klara sig utan sin älskade sambo Peter i drygt en vecka. Sambon är i Jämtland och jagar älg och kanske en och annan björn.

Sedan i fredags har Ann försökt att hinna med att få ut den lille hunden innan han hunnit kissa och bajsa i halva huset. Hon har också försökt att ge alla hönor och tuppar mat innan de har börjat äta på varandra. Att få tiden att räcka till på kvällarna är något Ann försöker göra varje dag, även de dagar då hon inte är med i ”Ensam mamma försöker”. Likaså att försöka få upp den äldste sonen ur sängen på morgonen. I går försökte Ann att byta en glödlampa och klarade av det galant. Hon blev så lycklig av detta att hon raskt fortsatte att byta ut ytterligare två trasiga glödlampor.

Snart ska den ensamma mamman Ann försöka komma i säng i någorlunda tid, något som brukar vara omöjligt, men skam den som ger sig.

I nästa avsnitt träffar vi Ann när hon ska försöka att hålla sitt goda humör uppe trots envisa barn som inte vill göra vad hon säger. Missa inte detta!!

Önskar er alla en skön natt!
Kram Ann

2 Responses to Premiär för nytt program!

  1. Koola Viola skriver:

    Ha ha, roligt skrivet! Hoppas du överlever 🙂

  2. Emma skriver:

    Sv; Åh! Vad snäll du är!!

%d bloggare gillar detta: