Jag har ett liv igen!!

Eller också är det det jag inte har. Fick nytt modem från Bredbandsbolaget igår, snabbt jobbat! Ringde dem i fredags kväll, de är väl rädda om sina kunder antar jag. Modemet kopplades i en gammal router och ett nätverkskort som min bror hade liggande hemma sattes in i min dator och vips så hade vi återigen internet.

Livet blir bra mycket enklare med tillgång till internet. Har redan beställt en ny tvättmaskin från Gränsbygdens köpcentrum och förhoppningsvis har vi den här i början av nästa vecka. Beställningen av torktumlare i vintras från samma företag gick på tre dagar. Hade besök av tvättmaskinsreparatören idag och han kunde, liksom vi, konstatera att maskinen var död. Det verkade som om kretskortet hade gett sig och det skulle bli lika billigt att köpa en ny maskin. Dessutom är vår maskin snart 5 år så den har nog gjort sitt. Väntar nu bara på ppper från försäkringsbolaget och lite underlag från reparatören och sedan ska allt fyllas i och skickas in och säkert kompletteras femton gånger. Får man nån ersättning för nedlagt arbete?

I kväll ska jag ut och käka middag med tjejerna på jobbet. Vi ska ha en liten avtackning av en som slutar denna veckan. Ska gå till en restaurang som jag inte har varit på tidigare så det ska bli riktigt spännande. Inte för att jag har varit på så jättemånga restauranger i Borås men en och annan har det blivit och man har ju sina favoriter.

Regnet öser ner för jämnan och jag har en massa grejer som jag skulle kunna göra här hemma men… jag har ju semester!!

Kram Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: