Utan internet… =(

I fredags slog blixten ner här i byn och fast vi trodde att alla sladdar var ur alla kontakter så var inte fallet så. En dator var inkopplad och därigenom via nätverkskabeln rusade alldeles för mycket ström fram och slog ut såväl modem som router. Inget kul alls. Sitter just nu med internet via mobilen och det funkar ju men jag undrar vad det kan kosta egentligen. Alla datorer klarade sig iaf och det är vi tacksamma för.

I fredags var jag i skövde och sköt Pistol-SM. Jag hamnade på 322 av 350 möjliga och det blev en 18:e plats av drygt 40 startande. Är nöjd med mitt resultat men det var ju bara 5 poäng ifrån finalskjutningen det känns lite. Lördagen och söndagen arbetade jag och sambon som funktionärer på tävlingen och det var svettigt men kul! Natten tillbringades på hotell i Skövde och Jonathan passade på att bada i badkaret hela tre gånger. Han saknar nog vårt badkar här hemma.

Min semester har nu startat och man kunde väl önskat lite bättre väder än det som förutspås för den kommande veckan men det är ju skönt att vara ledig iaf.

Återkommer så snart jag kan…
Kram Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: