Betat av lite på listan

Har en lista i mitt huvud på allt som jag ska hinna göra och fixa innan torsdag då Sofia slutar nian och ska på fest och Oscar slutar sexan och ska på avslutning i kyrkan. Har klarat av några av punkterna på listan idag. Hittade en sjal på HM och ett par snygga pumps till Sofia på Skopunkten.

pumps

Capribyxor till Oscar hittade vi också på HM och ett par nya ”badarbyxor” med galna hajar på till Jonathan hittade vi på Maxi. Jag fick ett par nya gympaskor som jag kan ha när jag ska börja träna om ett tag. Vi kommer nämligen att få träna gratis på ett gym via jobbet. Gymmet ligger i samma by där jobbet ligger så det blir till att träna efter jobbet på väg hem eller kanske innan.

Efter middagen testade vi att sätta upp Sofias hår så som det är tänkt att hon ska ha det på torsdag kväll, ännu en grej att stryka från listan. Nu är det klänningen som ska färdigställas, ska ”bara” sy i blixtlåset, fålla nederkanten och fästa fodret i livet. Lite småsaker sådär bara… Tänkte iaf fixa blixtlåset i morgon.

Årets första jordgubbar avnjöts idag tillsammans med gräddglass. Kan det bli mycket godare?

Blev attackerad idag förresten, en halvstor kyckling hade lyckats ta sig ut ur hönsgården, antagligen genom nätet, och sprang omkring alldeles förvirrad bakom uthuset. Jag lyckades fånga in den och skulle sätta tillbaka den in till de andra kycklingarna och mammahönan. Då gick mammahönan till attack mot min hand och välte samtidigt vattenautomaten så det började strömma ut vatten. Jag försökte då att rätta till vattenautomaten och då attackerade hon igen. Snacka om att försvara sina små!

Kram Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: