Försöker komma ikapp

Skolresan med storesonens klass blev jättelyckad och vi hade kanonskoj! Kan verkligen rekommendera Boda Borg, iaf. det som ligger i Sävsjö men jag tror att de övriga anläggningarna runt om i landet håller samma höga klass. Vi tre vuxna som var med körde också utmaningarna (Questarna) och var verkligen taggade och helt slut när det var klart. Jag rör ju mig hela dagarna på jobbet men jag brukar inte sitta på huk i två minuter och hålla fast ett rör för att sedan rusa in i nästa rum och hålla handen över en lampa på en vägg och sedan i nästa rum missa utmaningen och få börja om från början, dvs. ner på huk igen osv. osv. sådär en 10-12 gånger innan vi kom på hur det fungerade i sista rummet och fick vår stämpel.

Boda Borg är perfekt för skolklasser men även lika perfekt för möhippan, svensexan, kompisgänget eller arbetskamraterna. På kvällen spelade vi lazergame, killarna för sig och tjerna för sig, jag klassade ut dem totalt, gick in för det till 100%… =) Var inte långt från ställets highscore, personalen var ganska imponerad. Igår blev det lite mer Questar och vi lyckades klara av några banor till. Det var ett gäng trötta kids som sov gott i bilarna på vägen hem.

Jag var ganska trött igår också, man sover ju inte så bra borta, allra helst inte när det finns ett gäng pigga trettonåringar som helst inte vill sova alls utan hellre ligger och småpratar halva natten. Kollade på ESC men slumrade till ganska många gånger. Vet inte riktigt vad jag tycker om vinnarlåten, har inte hört den tillräckligt många gånger.

Har nu försökt att komma ikapp läsandet av mina favoritbloggar och det känns som om jag har lyckats med det. Har lite andra grejer som jag måste komma ikapp med också, tvätt av mina arbetskläder som jag ska ha i morgon, de hänger på tork just nu och om vädret håller i sig så ska det inte vara några problem. Jag har även lyckats få ner frön av rädisor och plocksallat, det var verkligen på tiden. Sådde inte allt på en gång, det är ju bättre att så en omgång till om någon vecka så kan man skörda längre. Mina tomatplanor och paprikaplantor har blivit rejält stora nu och skulle behövt omplanteras för en vecka sedan, ska ta och göra det när jag är klar här så är jag ikapp med det också.

När jag ska hinna ikapp med städning och röjning och resten av tvätten vet jag faktiskt inte. Jobbar ju inte så mycket denna vecka men en massa andra inplanerade saker gör att den lediga tiden ändå kommer att bli fulltecknad. Jaja, världen går ju inte under för att jag inte hinner med en massa saker…

Ha en skön söndag!
Kram Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: