MC-domaren Jonathan

Igår var vi hos min mamma och fikade. När vi satt ute i den härliga solen och drack kaffe och åt våfflor började det att mullra. Det var inte åskan som gick utan det var en hel drös med Harley Davidsons som började rulla fram på en gata en bit från min mammas lägenhet. HD efter HD rullade fram och parkerade utefter vägen. En liten bit från min mamma ligger en motorcykelklubb och det var dit de skulle verkade det som. När vi hade fikat klart gick iväg för att kolla på motorcyklarna och det stod säkert fler än 50 stycken blänkande bågar uppställda.

Vi kollade på alla motorcyklarna och Jonathan tyckte verkligen att de var snygga och det var en lila motorcykel som han tyckte var snyggast och coolast På den satt det en fågel med röda ögon och en döskalle, och så hade den snören på hållaren, fransar på styret alltså. Vi skojade om att han kunde lägga en godisnapp på sadeln som pris för snyggaste cykel.

När alla cyklarna var beundrade gick vi och tittade på mammas odlingslott och sedan gick vi tillbaka till motorcyklarna. Nu hade alla knuttarna kommit tillbaka till sina cyklar och förberedde sig för att åka. Ytterligare några hade tillkommit så det var säkert fler än 70 stycken vid det här laget. Det stod ett gäng med killar i närheten av Jonathans favorit-MC så vi gick dit och frågade vem som ägde den. Han blev utpekad och jag berättade att Jonathan tyckte att hans cykel var snyggast och coolast, killen sträckte lite på sig och såg glad ut. Som pris fick han en godisnapp och han såg mäkta stolt ut och tackade Jonathan i hand.

Tyvärr tog jag inga kort på alla motorcyklarna det var verkligen en mäktig syn och ännu mäktigare blev det när alla startade och drog iväg i karavan.

Kram Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: