Wipeout

Hela familjen har precis kollat på Wipeout på Kanal 5 och det blev mycket skratt. Den som skrattade mest var helt klart Jonathan, han älskar när folk ramlar och drattar på ändan. Kommentatorerna kanske inte var helt rumsrena iofs och många av deras beskrivningar kanske inte riktigt passar en sexårings öron. Vi kommer nog att fortsätta att se programmet iaf.

I en reklampaus slog vi över till Parlamentet på 4:an och fick se Josephine Bornebusch i Tips från coachen. Har sett henne tidigare i komikersammanhang och hon är otroligt rolig och duktig. Snygg som få dessutom!

Annars har söndagen varit relativt lugn, Jonathan har varit hos en kompis ett par timmar och Oscar har tränat fotboll. Till middag blev det kyckling med grönsaker och cashewnötter och en beställning av kläder till kidsen har lagts på Ellos. Tycker de har både bra priser och bra kvalité på sina kläder. Dessutom är det väldigt smidigt att kunna beställa kläder hemifrån datorn. Sofia hittade en hel del tunikor som var sänkta ordentligt i pris. Det är skönt att hon liksom jag inte är så märkesfixerad.

Önskar er en skön söndag och om ni vill njuta av nykläckta kycklingar så kan jag rekommendera ett besök hos Koola Viola.

Kram Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: