Tog en liten bloggpaus…

Tjaaaa… vet inte om man kan kalla det för bloggpaus, det var ju iofs en paus från bloggandet eller också var det bara lite lathet igår som gjorde att jag inte orkade blogga.. =)

I måndags gjorde jag baconbiffar med fetaost och igår gjorde jag en jättestor form med lasagne på färsk pasta. Så mycket enklare det var än torra plattor, det var ju bara att ta fram saxen och forma skivornas kanter efter formen. Super när man som jag har en åttakantig form… Jag kanske ska berätta att vi inte äter så jätteavancerad mat varje dag (som det kanske kan verka) idag blev det kokt wienerkorv med mos =)

På lördag ska Jonathan börja i simskolan igen, han har gått en termin innan, men kan inte simma än, men det kommer säkert snart. Det jobbiga är att han inte gillar att få vatten i ögonen, samma sak när han duschar. Jag förstår honom precis, att få vatten i ögonen är det värsta med att bada enligt mig också.

För två år sedan testade vi en sån här, den funkade väl sådär, det läckte in vatten under resåren och rann ner i ögonen. Storasyster lekte fotograf och fick honom att göra den ena minen efter den andra.
badkille

Önskar er en skön kväll och skrickar två stora Grattis till Grodis och Fru Pusselbit som båda fyller år idag!

Kram Ann

2 Responses to Tog en liten bloggpaus…

  1. gabbiz skriver:

    Vik en vanlig frottéhandduk och låt honom trycka den mot ansiktet, luta huvudet ordentligt bakåt och sen kan håret tvättas utan att vattnet hamnar på något otäckt ställe. Så fick jag göra när jag var liten, och vi gjorde så med sonen under en period. Handduken kan bara hängas på tork sen.

  2. Grodis skriver:

    Tack kära du! 🙂

    Skönt att ”se” dig igen!

    KRAM!

%d bloggare gillar detta: