Kycklingspett och vildsvinsrevben

kycklingspettSkar kycklingfiléerna i fyra eller fem bitar på längden och marinerade dem i en blandning av grillolja med vitlök, pressad citron, citronpeppar, salt och svartpeppar samt lite vatten. Trädde dem på spett och grillade i ugnen i ca. 30 minuter. Vildsvinsrevbenen penslade jag med grillolja och kryddade med grillkrydda. Klyftpotatisen kommer från ICAs frysdisk. Vitlökssåsen bestod av hemgjord majonnäs, crème fraiche, lite vispgrädde, vitlök, persilja, salt och svartpeppar.

Vildsvinsrevbenen var riktigt goda, smakade inte gris utan mer bara kött. Gott var det iaf.

Ann

Annonser

2 Responses to Kycklingspett och vildsvinsrevben

  1. silverblavinge skriver:

    Det där ser ju inte alls gott ut! 😉

    Bjuder du? *ler vackert*

%d bloggare gillar detta: