Så var det lördag… eller…??

Man blir ju alldeles dagvill när det är en massa helgdagar på raken. Idag har Jonathan haft sin bästis här i två timmar och fått leka av sig, det var välbehövt. Efter lekstunden åkte vill till stan och handlade lite raketer och bubbelvatten till nyår, skönt att ha det gjort redan. Tog även en sväng till Maxi för att fylla på kylskåpet och passade där på att köpa lite kläder till Jonathan på rea, det blv ett par fodrade mjukisbyxor, en långärmad t-shirt och en gosig tjocktröja, totalt kostade det ca. 180.-, perfekt! Vi köpte även en multiskrivare med scanner och kopieringsfunktion. Vi har sedan tidigare en övertagen gammal skrivare som bara skriver ut i svart så denna kommer att komma väl till pass.

Annars har vi mest tagit det lugnt även idag, åt tacos till middag, enkel mat som gillas av alla. Körde enkla varianten idag och använde inte en massa skålar. När vi är alla fem hemma brukar det bli ganska många olika skålar men det är ju skönt när man kan spara på lite disk, även om man har diskmaskin.
taco

Kan även bjuda på en icke så smickrande bild på en spindelnätad mamma… =)
spindelnat
Behöver jag säga att det ganska skönt när burken med ”nät” tog slut, och tänk… vi ”glömde” att köpa ny burk idag… =)

Önskar er en fortsatt skön helg!
Kram Ann

ps. Har lagt till en ny länk idag, Koola Viola, underbart skriven blogg om livet på landet med hästar och höns bland annat.

2 Responses to Så var det lördag… eller…??

  1. Bina skriver:

    *ASG* underbar bild på underbar annsann!! Tänk vad J är påhittig!

  2. Koola Viola skriver:

    Hej! Vilka goa ord du skriver om min blogg, de värmde i vinterkylan 🙂 Tack så mycket! Kram/Koola Viola

%d bloggare gillar detta: