Julen är över…

Dagarna går i varandra och dygnet har blivit helt förskjutet. Det är tur att man inte har några tider att passa. Julafton blev mysig men sonen saknade tomten, vi får fixa fram en till nästa år. För honom spelar det ingen roll vem som är tomte, bara han kommer. Han blev glad för sina julklappar iaf. Igår var svärmor och svärfar här och åt middag, helstekt kyckling med tillbehör. Kalkon hade varit godare men de är ju så stora!

Dagarna går annars åt till spelande av små spel på nätet på www.king.com, starkt beroendeframkallande. Varning utfärdas!

Idag hade vi tänkt att minska beståndet av tuppar i hönsgården men vi hade inte hjärta att göra något åt den första tuppen vi plockade ut så det får vänta ett tag. De slåss ju inte iaf men de äter en massa. Hoppas att hönorna vill börja värpa snart de börjar komma upp i rätt ålder nu.

Har skrattat gott åt experts reklam på TV om sin mellandagsrea. Undrar hur mycket de har betalt för den? De borde få lite pengar tillbaka tycker man för det är en felstavning på prissänkning, det står prissäkning. Har tänkt att ta kort på det men det har inte blivit av. Lite roande är det iaf.

Önskar er en fortsatt skön julhelg med förhoppningsvis mycket ledighet.
Kram Ann

ps. Nu går det att lägga till taggar igen… skumt…

2 Responses to Julen är över…

  1. Bina skriver:

    Låter som om ni har härliga dagar! NJUT av varandra!

    KRAM

  2. Koola Viola skriver:

    Tuppslakt är aldrig kul, men tyvärr nödvändigt. Hos mig blir ju åtta av tio kycklingar tuppar *suck* Så det är ju lika bra att gå över på lite större raser, så det bli lite middag av det. Inte bara rävamat…
    Experts reklam har jag inte sett, den måste jag spana in 🙂

%d bloggare gillar detta: