God Jul!

Idag är det julafton på riktigt men det blir en lugn dag här hemma. De stora barnen åkte tidigt i morse så nu är det sambon, jag och lillgrisen som ska fira jul tillsammans. Julmaten blir vid tvåtiden, då ska vi äta gott och länge. Skinka, jansson, köttbullar, prinskorv, ägg, sill, lax, grönkål, rödkål, brysselkål, bruna bönor (sambons måste vid jul) och rödbetssallad. Tror det var allt och det räcker gott och väl. Om sonen får bestämma blir det makaroner också.. =) Har nog några duchessepotatisar i frysen sedan vi åt det senast så de får nog hänga med janossonen i ugnen så att han får i sig någon mat.

Julklapparna delas ut med entimmesintervall under hela dagen förutom när maten ska ätas och Kalle ska tittas. Julklapp från farbror och kusiner har redan öppnats. Spindelvävssprutande pistol gjorde stor succé och både jag och sambon blev övertäckta av ljusblå spindelväv… läääskigt… =))

Undrar vad som har hänt med tag-funktionen, kan inte lägga till några nya taggar, bara använda de som redan finns, nån som känner igen det?

I morgon kommer svärmor, svärfar och sambons bror hit och då ska jag göra helstekt kyckling med kokt potatis, sås, brysselkål och gelé, mums!!! Får inte glömma att tafram kycklingen ur frysen idag så att den hinner tina till i morgon.

Önskar er alla en riktigt God Jul!
Massa kram!
Ann

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: